Over Veronika

Na een burn-out op mijn 28e werden mij snel 2 levenslessen duidelijk:

1 – ga, en blijf doen wat je echt graag doet omdat het je energie geeft

2 – durf op tijd neen zeggen aan je energievreters.

Ik geloof echt dat iedereen altijd een keuze heeft. Ik heb niet noodzakelijk impact over wat er met me gebeurt, maar wel over hoe ik daar mee omga. Daarom wil ik anderen ondersteunen in het bewust kiezen voor dat wat hun professionele eigenheid versterkt. In het bijzonder leiders omdat hun keuzes en gedrag zoveel mensen  impacteren. Zo kunnen zij hun impact rondom hen vergroten, naar medewerkers, klanten en de ruimere omgeving, en dit op een positieve manier.

Waken over balans in mijn werk-leven blijft als HSP (hoog sensitief persoon) een constante. Er zijn immers uitdagingen genoeg op mijn pad die ook mijn aandacht afleiden. Zo koos ik er bewust voor om 2 “gouden kooien” (Vedior in 1997 en Telenet in 2007) achter me te laten om steeds te kunnen blijven gaan voor wat me doet groeien en goesting geeft. Dat kiezen ging steeds vlotter. En mijn ervaring is dat het steeds beter wordt. Want als je (durft) kiest, word je gekozen.

De verschillende rollen die ik in mijn leven tot hiertoe opnam, helpen om snel vertrouwen op te bouwen met mijn coachees en klanten: medewerker, leidinggevende, trainer, mentor, coach, ondernemer, facilitator, partner, mama, oma. 

Zin om eens van gedachten te wisselen of jij je impact kan vergroten door bewuste keuzes te maken?

 

Een deel van de jaarlijkse omzet van Talents@work gaat naar   

Bekijk mijn volledige bio op Linkedin